Hinnasto

 

Mitä myyt? Ymmärtääkö asiakkaasi sen? Millaisia mielikuvia haluat herättää?

Kun tuotteet on stailattu oikeaan ympäristöön ja kuviin vangitaan juuri oikea fiilis, myös asiakkaasi näkee tuotteesi kuten sinä! Myös liikkeesi uudelleen somistuksella voidaan kohentaa helposti ja tehokkaasti sen visuaalista ilmettä ja kaupallista tehokkuutta. Teemme myös asuntojen myyntistailausta ja kuvausta kiinteistövälittäjille, rakennuttajille ja asuntosijoittajille.

Puhelimella otetut räpsäisyt harvoin tekevät oikeutta tuotteille tai kohteille. Sen vuoksi olemme koonneet muutaman erilaisen palvelupaketin aiempien töidemme pohjalta. Näistä on hyvä lähteä rakentamaan sinulle sopivaa stailaus- ja kuvauspakettia!

Kuvaustuotteet kulkevat kätevästi esimerkiksi Matkahuollon kautta, joten välimatka ei ole ongelma. Kuvat toimitetaan digitaalisina pilvipalvelun kautta, josta voit ladata ne itsellesi.

 

LEMPIstailaus

Tuotteesi stailattuna aitoon, tyyliin sopivaan ympäristöön. Stailaus sisältää 10 eri tyyppistä korkealaatuista, viimeisteltyä kuvaa per stailaus. Kuvat ovat selkeästi erilaisia, jotta voit yllättää niistä jokaisella ja niitä on mielekästä käyttää esimerkiksi verkkosivuillasi tai somejulkaisuissasi. Kuvat soveltuvat myös painotuotteiksi.

Tuotteitasi voi olla samassa stailauksessa useita, joten ideoidaan yhdessä hyvät kokonaisuudet. Tämä paketti soveltuu hyvin isompien sisustustuotteiden kuvaukseen, kun tarkoitus on tuoda tuotteet esiin oikeassa ympäristössä uusin ideoin.

alk. 200€/stailaus tilatessasi vähintään kolme stailausta, yksittäin alk. 250€/stailaus.

 

Sesonkipaketti S

Ajankohtaisia tuotteitasi kuvattuna vaihtuvissa esillepanoissa. Saat 15 erilaista, inspiroivaa kuvaa, joita voit käyttää monipuolisesti eri tarkoituksiin verkossa ja sosiaalisen median kanavissasi. Sesonkipaketin kuvat muodostavat selkärangan kunkin kauden somekuvillesi, sillä julkaistessasi kerran viikossa sinulla on laadukkaita kuvia melkein kolmeksi kuukaudeksi.

Hyvien kuvien avulla ajankohtaiset tuotteesi huomataan. Tämä paketti soveltuu hyvin pienempien tuotteiden kuvaukseen, kun tavoitteena on herättää inpiraatiota ja olla kiinni sesongissa hyvillä kuvilla juuri silloin, kun asiakkaatkin ovat. Sesonkipaketit soveltuvat hyvin myös vaate- ja asustekuvauksiin.

350 €

 

Sesonkipaketti M

Ajankohtaisia tuotteitasi kuvattuna vaihtuvissa esillepanoissa. Saat 25 erilaista, inspiroivaa kuvaa, joita voit käyttää monipuolisesti eri tarkoituksiin verkossa ja sosiaalisen median kanavissasi. Tämäkin paketti soveltuu hyvin pienempien tuotteiden kuvaukseen, mutta kuvien määrän ansiosta sinulla on paljon vaihtoehtoja ajankohtaisen sisällön julkaisuun pidemmäksi aikaa.

450 €

 

Vai oletko enemmän tee-se-itse -ihmisiä, etkä tarvitse koko palvelua?
Kysy myös pelkkää kuvausta tai esimerkiksi pelkkää stailausta liikkeeseesi!

 

Kuvaus liikkeessä

Tuote- ja fiiliskuvia liikkeessäsi, eli kuvia tämän hetken tuotteistasi ideoiksi ja inspiraatioksi asiakkaillesi. Pakettiin kuuluu muutama laajempi kuva, mutta pääosin lähempiä tuotekuvia, joita voit monipuolisesti käyttää sosiaalisen median kanavissasi. Kuvaus toteutetaan luonnollisesti asiakkaiden toiveiden pohjalta.

150 €/vähintään 10 kuvaa

200 €/vähintään 20 kuvaa

 

Stailaus liikkeessä

Kaipaatko uutta ilmettä liikkeeseesi? Taitavalla stailauksella voi muuttaa tilan ilmettä tehokkaasti selkeämmäksi, visuaalisesti näyttävämmäksi ja kaupallisesti kannattavammaksi.

35 e / tunti

 

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Huom! Paketit voidaan toteuttaa sellaisenaan, tai voit ajatella niitä suuntaa antavina omiin tarpeisiisi nähden. Heitä siis rohkeasti ajatuksesi, niin muotoillaan siitä sinun kokonaisuutesi!

Ota yhteyttä

Katri ja Anniina